تمایل سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در بازار طلا

سرمایه گذاران بعلت وضعیت نامشخص اقتصادی در جهان در شک و تردید برای سرمایه گذاری در بازارهای سهام به سر می برند.
در پایان معاملات شب گذشته آمریکا هر اونس طلا تا 1232.35دلار افزایش پیداکرد.

با نزدیک شدن به فصل جشنواره طلا درهند و تقاضای فیزیکی طلا ازسوی مصرف کنندگان و آسیب پذیری بازارهای جهانی سهام،باعث شده سرمایه گذاران به سمت بازار طلا تمایل بیشتری نشان دهند.

هنوز نیز شایعاتی درباره عدم قطعیت در بهبود و افزایش مشکلات اروپا وجود دارد واین موضوع خود باعث میشود که سرمایه گذاران در این منطقه نیز سرمایه خود را بر روی طلا پی ریزی نمایند.

صندوق بین المللی طلا((SPDRاز تاریخ 17آگوست(26مرداد)تا18آگوست(27)مرداد ماه از1.294.604به 1.295.516افزایش داده است.بنابر آمار اعلام شده طی یک هفته گذشته این صندوق ذخایر خود را افزایش داده است.

یکی از مدیران سرمایه گذاری در ژاپن اعلام نمود با توجه به اینکه احتمال داردنرخ بهره در اروپا و آمریکا با شرایط فعلی اقتصادی افزایش یابد تنها اوراق قرضه نمی تواند در دراز مدت مناسب باشد اما طلا می تواند در دراز مدت اندوخته قابل اعتمادتری باشد.

اخبار جدید

 رشد بهای طلا به دنبال اعلام نرخ بهره بانک فدرال

بهای طلا در پی اعلام بانک مرکزی آمریکا نسبت به پایین نگه داشتن نرخ بهره نزدیک به صفر، افزایش یافت.

بهای طلا قبل از اعلام نرخ بهره بانکی آمریکا به دلیل به تعویق انداختن معاملات سرمایه گذاران، روند نزولی داشت، ولی پس از اعلام بانک مرکزی ایالات متحده نسبت به پایین ماندن نرخ بهره بانکی، نرخ طلا به بالاتر از سطح 1200 دلار در هر اونس رسید.

براساس این گزارش، ارزش دلار در برابر ین پس از 15سال کاهش یافت.
بانک فدرال آمریکا دست به اقداماتی برای تقویت اوضاع شکننده اقتصادی این کشور خواهد زد.
سهام آسیا به دنبال افت سهام وال استریت، کاهش یافت.

این گزارش حاکیست، بهای طلا در بازار آمریکا با رشد 1 دلار و 30 سنت به 1203 دلار و 15 سنت در هر اونس رسید.
یکی از فروشندگان بازار طلا در هنگ کنگ گفت: به نظر من، این احتمال وجود دارد، که به دلیل سیاستهای بانک مرکزی آمریکا، سرمایه گذاران به سمت بازار طلا روی آورند و این موضوع باعث میشود تا نرخ طلا در سطح 1200 دلار در هر اونس پایدار بماند.
این گزارش حاکیست، براساس نظرسنجی رویترز، بیشتر اقتصاد دانان آمریکا، بر این باورند که این کشور برای پایداری موقعیت اقتصادی، نرخ بهره بانک مرکزی ایالات متحده را حداقل تا اواسط سال آینده نزدیک به صفر نگه خواهد داشت.
معاملات آتی طلا در بازار ایالات متحده برای تحویل در ماه دسامبر با افزایش 7 دلار و 4 سنت، با نرخ 1205 دلار و 4 سنت در هر اونس معامله شد.

شایان ذکر است، پس از اعلام چین نسبت به افزایش واردات و صادرات شمش طلا به دنبال رشد تقاضای داخلی در هفته گذشته، خریداران فیزیکی با حس اعتماد بیشتری به این بازار روی آوردند و همین موضوع باعث افزایش نرخ طلا به بالاتر از سطح 1200 دلار در هر اونس شد، که این تاثیر گذاری تا این هفته نیز ادامه داشت.

اطلاع رسانی قیمت ها

تاریخ :  چهارشنبه 9:55:06
1302000 بازار تهران
1306200 پیشبینی
1193 انس
16690 پوند
10450 دلار
18.56 نقره
13820 یورو

صادرات و واردات طلا و قوانین مربوط به آن

بسیارى از دولت ها در دنیا توانسته اند با بهره گیرى از این صنعت، درآمدهاى هنگفتى را به سوى کشورخود سرازیر کنند و علاوه بر درآمدزایى، سطح اشتغال را در این صنعت و در کشور خود افزایش دهند،ضمن اینکه صنعت جواهرسازى و زیورآلات، یکى از کم هزینه ترین صنایع کشور مى باشد. ایتالیا با ۵۰۰تن صادرات زیورآلات ساخته شده از طلا، مقام اول و هندوستان مقام دوم این صنعت را در جهان دارند.در مقابل، برخى از کشورهاى عربى حاشیه خلیج فارس سالانه بیش از ۵۰۰ تن طلا و جواهرات واردمى کنند. باید منابع طبیعى کشور را خوب بشناسیم و ضمن اکتشاف طلا از معادن، نیروى کار ماهر تربیت کنیم و امکانات و ابزارآلات و فن آورى فرآورى سنگ هاى قیمتى و طلاسازى را به کشور وارد کنیم تابتوانیم از منابع عظیم خدادادى کشور بهره مناسب بگیریم.

براساس تخمین کارشناسان، سالانه بیش از ۳۰۰ تن طلا در کشور گردش دارد که در صورت تامین دستگاه ها و تجهیزات مدرن امکان افزایش صدور طلا از ایران فراهم مى شود. قیمت طلا در بازار داخلى با قیمت جهانى ارتباط تنگاتنگى دارد و براى ارزش گذارى از بورس لندن استفاده مى شود.

مصنوعات طلا همواره به عنوان یک کالاى لوکس تلقى شده و بنا به اعلام شوراى جهانى طلا ( WGC )مصارف زینتى بیش از ۸۰ درصد از تقاضاى طلاى جهان را تشکیل مى دهد. با تدوین قوانین مناسب، مى توان در تولید طلا ارزش افزوده بالایى را ایجاد کرد.

در حال حاضر، حدود ۷۰۰۰۰ واحد صنفى - صنعتى طلا و جواهر در کشور وجود دارد. ایران در زمینه نیروى انسانى ماهر و متخصص در صنعت طلا و جواهر داراى مزیت رقابتى است، اما به دلیل قدیمى بودن تجهیزات، به تدریج از چرخه تولید جهانى طلا در حال حذف شدن هستیم. متاسفانه، در حال حاضر، کشور ما به مصرف کننده طلا تبدیل شده است و بیشتر طلاى وارداتى به ایران از امارات و ترکیه مى باشد. براى دستیابى به سهم بیشترى از تجارت جهانى، نیازمند ایجاد ظرفیت هاى جدید و انجام اصلاحات ساختارى در طرح اقتصاد ملى متناسب با اهداف توسعه صادرات و ارایه خدمات جامع زیربنایى،فنى و حمایتى به بخش صادرات متناسب با رویکرد بین المللى و تجارب کشورهاى موفق در این زمینه مى باشیم. براى مثال، شرکت دوو در کره جنوبى پس از سال ها که به تولید کالاهاى گوناگون - از خودروگرفته تا تجهیزات مختلف - مشغول بوده است، در حال حاضر، در سالن هاى تولید خود با جذب استادکاران طلا از کشورهاى مختلف، کارگاه هاى طلا و جواهر سازى راه انداخته است.

ادامه مطلب ...